Eladás Gazdasági épület, Niagara Peninsula, Ontario, Kanada, 23046 Burkett rd 30 Wainfleet

Eladás - Cod. 29212

  • Tipus: Gazdasági épület
  • Terület: 260 m²
  • Szobák száma: 20 - 6 Bedrooms
  • Emelet: 2

Egy majdnem tökéletes oázis ...
Beállítás
Hogyan lehet elindítani a leírása ez a szinte tökéletes oázis távol a gond a város életében. Itt van egy csodálatos lehetőség, hogy saját egyedi beépített haza legkeresettebb vidéki térség Wainfleet. Csak 2 mérföldre Lake Erie a könnyű hozzáférést a Dunnville, Welland és Port Colborne. Csak mindössze 45 percre a Hamilton és 1,5 óra a Toronto. Niagara Falls és St. Catharines nagy bevásárló kényelmesen körülbelül 35 perc alatt elérhető. Tetszik a határon túli vásárlás az USA-ban, nem probléma, akkor azért, mert a Buffalo határ Fort Erie mindössze 45 perc alatt elérhető.

Hajtás 2 mérföldre a tó és akkor a Long beach természetvédelmi park és a legközelebbi golfpálya: Long Beach House. Hajtás néhány mérföldre mentén a tó partján, és a végén egy másik golfpálya: Port Colborne Country Club. Nagyon jól tudjuk, étterem mindössze 5 percre DJ szolgálja a legjobb fish and chips a környéken. Ez az otthon eladó tartalmaz egy PERK csomagot, amely takarít meg ezer az elkövetkező években. Hadd magyarázzam, ha az érték ....

Ez eladó egy privát - 8 éves földgáz is kiváló nyomás és térfogat. Ez jól biztosítja az Ön számára a szabad gáz a használat, amíg te a saját tulajdonát. Készülékek futó ingyen ezen a következők: a két kemence, a vissza-generátor, a ruhaszárító, a két melegvíz-tartályok, a két kályhák, a BBQ, és a két tűzoltó helyeken. Ja, és nem azért említem a természetes gázzal fűtött, amelyik a 18 láb föld feletti medence saját fedélzeten? A gázkút hitelesített és engedélyezett.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB