Eladás Egyéb (kereskedelmi ingatlan), OGEMA, Saskatchewan, Kanada, 202 main street

Eladás - Cod. 28382

  • Tipus: Egyéb (kereskedelmi ingatlan)
  • Terület: 200 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: TERRA

Élelmiszeripari vállalat az olasz konyhára specializálódott.
Mi egy kis gyár (4 fő Tiempo teljes), aminek következtében a tészta, töltött tészta, pizza és sok egyéb különlegességek "olasz. Minden fagyasztott, csomagolják és értékesítik a kis szupermarketek, éttermek, és a luxusszállodák egész Saskatchewan régió. Azt már megállapítottuk, a bázis nagyon nagy ügyfél, és folyamatos növekedési szakaszban. Van nulla concorenza a régióban (1 millió lakos), és vannak nagy lehetőségek a régiók közötti és a nemzeti növekedés. Ez, valamint egy erős gazdaság, ami valójában egy nagy lehetőséget "és a megfelelő személy, és hogy" Szenvedélyes kultúra és az olasz konyha.
L 'társaság élvez jelentős növekedést. $ 80.000 az első évben az eladások, a második évben 120.000 $ és a harmadik $ 290,000. Ebben az évben lesz az $ 350000- $ 400.000 értékesítés. Az átlagos nettó kereset jelenlegi, mintegy 25% -át évente. (Már eltávolították "költségek az előállítási költségek, manuntenzione, adók, alkalmazottak stb ..)
Mi található egy kis város, közel a város fő, hogy tartsa meg a működési költségeket. Ezen kívül, hogy élvezi pocchissima bűncselekmény "és kevés szennyezést. Az ország és a "jól szolgált egy iskola, ami az általános középiskolába. Ce 'mail, két bank, szupermarket, hotel, kemping, külső medence, parkok, fürdővel és egy sportkomplexum játszani jégkorong és curling télen stb ... Már fel két alkalmazottal, akik jól képzett és ők is kezelni egy nagy része a vállalat egyedül. Ők hajlandók betartani az új propretario.
Is szerepel az értékesítés:
-L 'Property teljesen felújították 2012 (200 nm) telken, 500nm-es
-a fagyasztott teherautók (6 m hosszú) - (kiváló szolgáltatást)
-az összes jó állapotban szánt gépek (a nápolyi fatüzelésű kemencében, sajtó, ravioli, bolygómű, spirál, hűtő, hűtő / fagyasztó .... stb sejtek)
-recipes, eljárások
-a képzési idő.
Ár EURO 290 000

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB