Eladás Gazdasági épület, Chertsey, Quebec, Kanada, 390 Langelier

Eladás - Cod. 35003

  • Tipus: Gazdasági épület
  • Terület: 133.97 m²
  • Szobák száma: 8
  • Emelet: 3

Igazi menedék béke a rangos 7. tónál, pontosabban az Ördög-öbölben, több mint 300p. a parttól, az intim és félreeső területektől, ahol egész évben élvezheti a finn szaunát és a gyógyfürdőt, télen és csak néhány lépésre a kis jegesmedencével a tó jeges vizében. Ez a csodálatos vidéki ház 3 ch. a felső emeleten és egy boudoir 2 francia ablakkal, kilátással a teraszra és a galériára, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a vízre és egy álomba eső fürdőszobára, egy üveg zuhanyzóval, egy Szabadonálló kád és kandalló, tökéletes egy romantikus est számára.
A földszinten található egy tágas étkező az üvegtetőn, fűtött padlóval, nappali kandallóval, lassan vágott kővel és egy funkcionális konyha, amely gázkályhával és mindegyik szoba még mindig lélegzetelállító kilátással rendelkezik a tóra. Ne felejtsd el a dupla garázst, ahol lenyűgöző nappali található a biliárdasztal és a házimozival, a Jatoba fapadlóval és a zuhanyzóval a garázsban. , mindegyik külön tervezve van az autók helyétől.
A 7. tó egy jól megőrzött ékszer, ahol élni lehet, gyakorlatilag egy kiváltság, harmóniában és békésen él a természet szélén a hajózható tó (9,9 HP max), amelynek területe 1,4 km²-t és egy 8,7 km-es peremét a tó több éve vette el, a foltos pisztrángot és a szürkét (pisztráng), és kristálytiszta vizet kínál. A víz minősége kiemelkedő teszteket hajtott végre, és több minta igazolta a fogyasztásra alkalmas víz italosságát. A tó függőleges átláthatósága 33 méter, a Környezetvédelmi Minisztérium szerint, és mélysége 130 láb felett, sőt 140 láb fölé emelkedik az Ördög-öbölben, tökéletes hely a búvárkodáshoz. A lakószövetség minden erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy megőrizze és megőrizze e környezet minőségét, felkérést kap arra, hogy csatlakozzon ahhoz, hogy hozzájáruljon hozzá. Kedvenc helyet keres, és itt van. + $ 800,000 CAD a tulajdonosa által befektetett!

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB